Naar goede gewoonte zetten we het nieuwe jaar goed in. Ook dit keer doen we dat met een live radio-uitzending op maandag 02 januari van 11u tot 13u.

Nieuwjaarswensen, leuke interviews, een terugblik op 2022, en vooral veel leuke muziek door jullie gekozen. Met andere woorden, het beproefde concept van de afgelopen jaren met net dat tikkeltje extra… De link naar Smals Radio kan je vinden op Intranext, of in de nieuwsbrief van dinsdag 20 december.

Je kan nu al je verzoeknummer aanvragen op de website. Laat ons weten waarom we het moeten draaien. Wil je een bepaald nummer opdragen aan een collega of aan een heel team? Laat het ons dan zeker weten. Twee uur tijd is niet lang genoeg om alle aangevraagde liedjes te draaien, maar ze worden in een Spotify-playlist gezet die je achteraf kan beluisteren.

Daarnaast willen we de kerstsfeer van onze medewerkers illustreren op ons nieuwe intranet. We organiseren een wedstrijd. De winnaar wordt bekendgemaakt op Smals Radio. Post de foto van je kerstboom of andere decoraties op de blog ‘We Are Smals’ op de homepage van Intranext. De inzending met de meeste ‘likes’ wint een mooie prijs. Vergeet dus niet te stemmen op je favoriete foto! Dat kan je doen tot 12u op 2 januari 2023.

Onze beste wensen voor 2023!

Comments are closed.