Onlangs verschenen er verscheidene artikels op ITdaily…

02/02/2021 – ITdaily heeft een artikel gepubliceerd met als titel NewSQL: een upgrade voor je oude Database?, dat door onze collega Koen Vanderkimpen (Smals Research) werd opgesteld. 

In dit artikel bekijkt Koen hoe NewSQL zich tot bestaande databases zoals OldSQL en NoSQL verhoudt. Hij gaat vooral na wat er gebeurt wanneer een node wegvalt in een redundante setup. Hij onderwerpt er drie voorname NewSQL-producten aan een praktijktest.


21/12/2020 – In zijn artikel Augmented reality: nuttig in een professionele context? definieert onze collega Bert Vanhalst (Smals Research) wat augmented reality is.

Hij legt uit waarin het verschilt van virtual reality. Met behulp van verschillende voorbeelden van toepassingen in commerciële en industriële omgevingen schetst hij een veelbelovende toekomst voor deze technologie.


18/12/2020 – Het artikel De IT-uitdaging achter het Passenger Locator Form beschrijft hoe de FOD Volksgezondheid en Smals de uitdaging aangegaan zijn om de Passenger Locator Form in minder dan drie weken te deployen.

Illustratie: Foto door Markus Winkler op Unsplash


Comments are closed.