Geweldig nieuws: Smals mag zich in 2023 opnieuw een van de Top Employers in België noemen! En dat voor de vijftiende keer op rij. Een prestatie waar we zeker trots op mogen zijn: het is omdat jij en je collega’s elke dag het beste van zichzelf geven, dat we die titel al zo lang mogen dragen.

Hoe kunnen we 2023 nog beter maken?

Dit jaar wordt weer een uitdagend jaar. Zo willen we ook in 2023 heel wat nieuwe talenten aantrekken. En jij kan helpen om Smals als aantrekkelijke werkgever te promoten:

  • Ontdek op Intranext onze Top Employer-banner (in het menu Communicatie > Logo’s & Templates): daarmee kan je op je LinkedInprofiel aangeven dat je voor een Top Employer werkt. Je vindt er ook enkele Teams-achtergronden die je kan gebruiken bij online vergaderingen.
  • Deel onze nieuwsberichten of posts op onze sociale media op LinkedInFacebook of Twitter.

Wat houdt Top Employer in?

De certificering Top Employer is een initiatief van het Top Employers Institute, een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd analyseert en evalueert. Dat doen ze op basis van uitgebreide vragenlijsten en persoonlijke interviews over de verschillende onderdelen van het HR-beleid.

Onze goede resultaten geven ons meer dan ooit energie om te blijven sleutelen aan ons HR-beleid. Zo kunnen we jou optimaal begeleiden om je professionele ambities waar te maken.

Wil je meer weten over Top Employer? Bekijk de video van Top Employer of surf naar de website voor meer informatie.

Tot slot willen we je nogmaals bedanken voor je blijvende inzet.

Want een Top Employer is niets zonder zijn Top Employees.

Daarom blijven we je ook het komende jaar ondersteunen in de verdere ontwikkeling van je persoonlijke carrière. Ook in 2023 wachten ons veel uitdagingen, samen kunnen we die realiseren!


Comments are closed.