Het laatste personeelsfeest werd gehouden op 26 april 2019. Meerdere keren hebben we onze jaarlijkse traditie moeten uitstellen omwille van de pandemie. Vrijdag 21 oktober 2022 waren we dan ook zeer blij dat we elkaar eindelijk weer konden terugzien in de zalen van de Waerboom in Groot-Bijgaarden.

We waren met 1212 deelnemers waaronder 502 gedetacheerden, 593 internen, 63 gepensioneerden en 52 gasten (klanten). Ongeveer 750 mensen namen de bussen die ingezet werden door Smals vanuit de sites SC, UP en AQ.

Het gastronomisch gevarieerde en verrukkelijke buffet werd zeer gewaardeerd door onze smaakpapillen. Gezellig was het zeker ook.

Proficiat aan de organisatoren van dit mooie event: Nathalie Vandecruys, Marylène Burvenich, Annita De Vuyst, Julien Nzeza Goki, Quentin Delsaut en Ludwig Van Mulders.


Comments are closed.