Geweldig nieuws: ook in 2022 mag Smals zich een van de Top Employers in België noemen! En dat nu al voor de veertiende keer op rij.

Top Employer is een titel die het Top Employers Institute elk jaar wereldwijd uitreikt aan toonaangevende bedrijven met een hr-beleid dat de gehanteerde standaarden op alle onderzochte criteria overtreft.

Hoe kunnen we 2022 nog beter maken?

2022 wordt weer een jaar vol uitdagingen. Eén daarvan is om in een concurrentiële markt nieuwe talenten aan te trekken. En als Smals-medewerker kan jij helpen om Smals als aantrekkelijke werkgever te promoten:

  • Ontdek op Intranext onze Top Employer-banners: daarmee kan je op je LinkedInprofiel aangeven dat je voor een Top Employer werkt.
  • Deel onze nieuwsberichten of posts op onze sociale media op LinkedIn, Facebook of Twitter.

Wat houdt Top Employer in?

De certificering Top Employer is een initiatief van het Top Employers Institute, een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd analyseert en evalueert. Dat doen ze op basis van uitgebreide vragenlijsten en persoonlijke interviews over de verschillende onderdelen van het hr-beleid.

Bekijk de video van Top Employer of surf naar de website voor meer informatie.

Tot slot willen we je bedanken voor je blijvende inzet. Want een Top Employer is niets zonder zijn Top Employees. Ook in 2022 wachten ons veel uitdagingen, samen kunnen we die realiseren!

Lees het artikel in De Morgen met een interview van onze collega Piet Verbelen, Organisational Coach: Waar hard werken plezant moet blijven


Comments are closed.