Op dinsdag 30 maart 2021 namen 199 mensen deel aan het webinar met als thema “Knowledge Graphs: concept, opportuniteiten en aandachtspunten”, dat gegeven werd door Christophe Debruyne (Smals Research).

Je kan de opname en de slides hier terugvinden.

In 45 minuten legde Christophe heel duidelijk uit wat Knowledge Graphs (kennisgrafen) zijn, hoe ze zich verhouden tegenover andere artificiële intelligentietechnieken en voor welke problemen ze ingezet kunnen worden. Hij sprak uit eigen opgedane ervaring en zorgde ervoor dat we met de voeten op de grond blijven staan. Want een Knowledge Graph bouwen én onderhouden is niet triviaal.

Smals Research is op zoek naar een geschikte/realistische use case binnen onze sector om de toegevoegde waarde en haalbaarheid van het inzetten van Knowledge Graphs aan te tonen.

De webinars van Smals Research zijn gratis en bestemd voor medewerkers van Smals en van de publieke sector.

Voor vragen kan je terecht bij: research@smals.be


Comments are closed.