We hebben geweldig nieuws: Smals mag zich in 2021 opnieuw een van de 73 Top Employers in België noemen! En dat voor de dertiende keer op rij. Top Employer is een titel die het Top Employers Institute elk jaar wereldwijd uitreikt aan toonaangevende bedrijven met een hr-beleid dat de gehanteerde standaarden op alle onderzochte criteria overtreft.

Wat houdt Top Employer in?

De certificering Top Employer is een initiatief van het Top Employers Institute, een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd analyseert en evalueert. Dat doen ze op basis van uitgebreide vragenlijsten en persoonlijke interviews over de verschillende onderdelen van het hr-beleid.

We willen alle collega’s bedanken voor hun blijvende inzet. Want een Top Employer is niets zonder haar Top Employees. Ook in 2021 wachten ons veel uitdagingen, samen kunnen we die realiseren!

Comments are closed.