Dinsdag 13 september 2022 was het Top Employers Day: het ideale moment om te vieren dat we al 14 jaar op rij een Top Employer zijn, maar vooral om elkaar in de bloemetjes te zetten! Want het is omdat alle collega’s elke dag het beste van zichzelf geven, dat Smals die titel mag dragen.

Om alle collega’s te bedanken voor hun dagelijkse inzet, trakteerde de directie dinsdag en woensdag op een lekker dessertje. Aan de opkomst te zien, werd het initiatief gesmaakt! Hieronder vind je enkele foto’s van het samenzijn.

Die dag werd ook een LinkedIn-livestream georganiseerd waarbij verschillende Top Employers aan het woord kwamen. Onze collega Piet Verbelen legde uit wat van Smals een Top Employer maakt. Herbekijk de video hier!

[ngg src=”galleries” ids=”19″ display=”basic_slideshow”]

Comments are closed.