Het standpunt van Eric Verlinden, Adviseur-generaal a.i. van de RSZ

Tijdens de ontwikkeling van MyDIA heeft hergebruik ons tijd en ontwikkelingskosten bespaard.

Voor het raadplegen van de databases hergebruikten we de reeds ontwikkelde webservices voor onze niet-mobiele businessapplicaties. In plaats van veel tijd te besteden aan het bespreken van de op te halen gegevens, konden we ons meer richten op het ontwerp van MyDIA.

De mobiele applicatie werd met veel enthousiasme ontvangen door de inspecteurs. Degenen die het getest hebben, vroegen zelfs om het zo snel mogelijk in productie te stellen. Het heeft immers veel voordelen voor hen.

De mogelijkheid om gegevens in real time op te vragen voorkomt veel discussie bij het inspecteren van mensen, bedrijven of werven. Inspecteurs kunnen het scherm met de actuele gegevens laten zien.

Ze stellen het op prijs dat ze mensen heel gemakkelijk kunnen identificeren en dat ze hetzelfde overzicht van de gegevens hebben. Kortom, de controles zijn sneller, betrouwbaarder en effici├źnter.

Met de nieuwe functionaliteiten die we in de toekomst voor MyDIA willen ontwikkelen, zullen de inspectiediensten nog beter worden ondersteund bij de uitvoering van hun taken. En dat alles komt de naleving van de sociale wetten zeker ten goede!

Meer informatie over ReUse


1 2

Comments are closed.