Het standpunt van Stefan Vanhoof, Managing Director Klanten & Resources

“Alles wat Smals tot nu toe opgebouwd heeft om een optimale kwaliteit te verzekeren helpt haar om de extreme omstandigheden die we vandaag doormaken te boven te komen.

Jarenlang hebben we gezwoegd om methodologieën te ontwikkelen die ons flexibeler maken.
We hebben sterk ingezet op hergebruik.
We hebben een organisatie opgezet om efficiënter te worden.

Dat alles komt vandaag van pas.

Ondanks de deadlines die meer dan tien keer korter zijn dan gewoonlijk zijn onze teams erin geslaagd om zeer kwalitatieve en snelle resultaten te leveren.

We kunnen ook rekenen op de enorme inzet van onze gedelegeerd bestuurder Frank Robben. Sinds februari wijdt hij een overgroot deel van zijn tijd en energie aan het mee uitwerken van het informaticasysteem dat de testing en tracing in België moet ondersteunen. Onlangs heeft Frank – in anderhalve maand tijd – de opstelling van een reservatiesysteem voor de testing gecoördineerd.

Dit nieuwe systeem is begin november in productie gegaan. Verschillende actoren moesten zich hieraan aanpassen: de tracingcentra, de laboratoria, de huisartsen, de bedrijfsartsen,… In principe was dit niet mogelijk geweest in zo’n korte tijd, maar in een crisissituatie als nu begrijpt iedereen dat de tijd dringt en wordt het onmogelijke mogelijk!

Welgemeende DANK, vooral ook aan onze medewerkers die al maandenlang alles op alles zetten in deze extreme omstandigheden.”


1 2 3

Comments are closed.